UA-165979138-1

Fotogalerij : mijn lange weg

Fotogalerij : mijn lange weg , hoe het begon  ... en ,


1 september 1970 :  Foto genomen na de eedaflegging van advocaat in het Gerechtsgebouw van het Hof van Beroep , Koophandelsplein 23 GENT. 

2 juni 1998 : foto genomen in de Plechtige zaal van de Algemene Vergadering van de Raad van State , ter gelegenheid van het 50- jarig jubileum van de Raad van State .

MIJN GLOBAL AWARD 2023 .

Op de voorgrond ziet men mijn " prijs " ..

Op de achtergrond heb ik de foto weergegeven van de antieke horloge die , naar mijn vader ons vertelde , ooit nog in het huis van overgrootvader Pieter Jan Haesbrouck in Amiens ( Frankrijk ) heeft gestaan. Hij heeft daar met zijn drie zoons , onder wie ons grootvader Emile Théophile , gewoond van 1876 tot 1895 . Pieter Jan Haesbrouck stierf in Kortrijk op 23 februari 1920 in zijn veldhuisje aan de Veldstraat .

Ik vermeld hem hier omdat hij het in de negentiende eeuw wist te brengen van wolkammer tot succesvol industrieel .Kortrijk ,  29 december 2023 ..